Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.232.62.64 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Manon Manon heeft geschreven op november 2, 2020 om 5:15 pm
sinds ruim een jaar gaat onze labrador Suuz met Mariela mee, soms meerdere keren per week. Wij laten haar met een gerust hart meegaan en ook Suuz vindt het geweldig. Als ze de auto van Mariela hoort aankomen in de straat staat ze al bij de voordeur!!
Els en René Ykema Els en René Ykema heeft geschreven op november 1, 2020 om 12:36 pm
Ik denk dat wij één van de eerste klant waren bij Mariela..... Toen ze het overnam van Marjolein, dachten wij.... heh wat jammer, maar niet getreurd..... het is nog steeds de beste uitlaatservice van Alphen aan den Rijn..... onze lieve Sev heeft jaren meegelopen, nu Keetje die helemaal lijp van Mariela is. Alles is mogelijk , in overleg, met onze gezamelijke rare werkroosters..... kortom top uitlaatservice....!!!
Selina Selina heeft geschreven op oktober 5, 2017 om 1:56 pm
Wat een heerlijke service, voor hond en baas 🙂 het was de bedoeling om bas tijdelijk mee te laten gaan. Maar hij genoot er zo van, dat hij nog steeds mee gaat! Bedankt mariela!
admin admin uit Manon heeft geschreven op oktober 5, 2017 om 12:47 pm
Sinds 2 jaar gaat Bailey met volle tevredenheid mee met Mariela’s honden uitlaatservice. Hij komt altijd uitbundig blij thuis, loopt na binnenkomst vrijwel direct zn bench in en ligt dan heerlijk te dromen van zijn wandeling. Mariela, wij zijn heel blij met je zeer vriendelijke, duidelijke en geduldige aanpak. Ook communiceer je helder o.a. via je nieuwsbrieven. Ook signaleer je tijdig wanneer de hond ander gedrag dan gewoonlijk vertoont, omdat hij bijv niet fit is. Dankjewel!
admin admin uit Nicole heeft geschreven op oktober 5, 2017 om 12:47 pm
Onze golden semm gaat ook regelmatig mee met mariela’s hondenuitlaatservice. Hij staat al te springen voor de voordeur als hij het witte busje aan ziet komen. Bij terugkomst is hij moe maar voldaan. Wordt hij netjes afgedroogd weer binnen gelaten en ligt hij heerlijk na te genieten.. Dankjewel namens semm!