Hondenoppas

Gaat u een weekje op vakantie of misschien een gezellig weekendje weg? Dit keer geen zorgen over uw hond of andere huisdieren. In plaats van dat u uw hond naar een hondenopvang hoeft te brengen of uw kat naar de familie, komen wij gerust eens langs om een wandeling te maken met uw hond of om uw kat te verzorgen. Hondenuitlaatservice Mariela is als het ware uw dierenoppas aan huis. Dus bent u op zoek naar een hondenoppas, dierenoppas of naar huisdierverzorging? Neem eens contact met ons op over de mogelijkheden!

De hond is koning

Waar veel bedrijven normaal gesproken zeggen dat de klant koning is doet hondenuitlaatservice Mariela dit niet. De hond is namelijk koning! De hond moet het naar zijn zin hebben en plezier kunnen maken binnen onze groep. Wanneer dit niet het geval is zullen wij dit met u communiceren. Ook wanneer u van huis bent, en wij optreden als hondenoppas, zullen wij u altijd voorzien van informatie en feedback hoe uw hond het nóg meer naar zijn zin zou kunnen hebben. Bent u benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen wanneer u bijvoorbeeld een weekendje weg gaat of even niet op uw hond kunt letten? Neem gerust eens contact op, wij leggen het graag aan u uit.

Meer dan alleen een hondenoppas

Uiteraard is Mariela veel meer dan een hondenoppas. Wij zijn namelijk een hondenuitlaatservice. Het uitlaten van de honden kunnen wij ideaal combineren met het verzorgen van huisdieren wanneer het baasje van huis is. Wij zijn niet alleen hondenliefhebbers, maar dierenliefhebbers over het algemeen. Wij verzorgen op aanvraag namelijk ook andere dieren zoals bijvoorbeeld; katten, vissen of konijnen. Meer over ons te weten komen? Kijk dan eens bij de volgende diensten die wij aanbieden naast hondenoppas.

Hondenuitlaatservice met passie en vakkennis

In Nederland zijn er bijna twee miljoen honden en al deze honden moeten voldoende uitgelaten worden. Vaak hebben de baasjes hier niet altijd tijd voor. Hierin kan hondenuitlaatservice Mariela u, als baasje van uw trouwe viervoeter, ideaal voorzien. Met een jarenlange ervaring en een grote liefde voor honden is hondenuitlaatservice Mariela voor u de ideale partij. Naast de ervaring en liefde voor honden heeft hondenuitlaatservice een achtergrond aan opleidingen over dieren en honden. Zo is er een opleiding erkend hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie te Lelystad afgerond.

Advies op maat

Elk ras en elke hond verschilt in doen en laten, daarom is het dan ook handig om een advies op maat te geven. Bij hondenuitlaatservice Mariela hebben wij kennis van zaken en kunnen wij u precies vertellen wat het beste is voor uw hond. Sommige honden hebben immers meer beweging nodig dan anderen. Benieuwd wat wij, als betrouwbare hondenoppas, zouden adviseren voor u en uw trouwe viervoeter? Neem gerust eens contact met ons op of vraag een proefwandeling aan!